Sziasztok hoztam Nektek egy hagyományos húsvéti finomságot amit édes- vagy sárgatúróként emlegetnek attól függően melyik térségből jön az illető. Nem nehéz elkészíteni pár hozzávaló kell csak hozzá és nagyon finom 🙂 Hozzávalók: 0,5 liter tej 5 tojás, (1 dl tejhez – 1 tojás ha nagyobb adagban csinálnátok) 2 ekcukor csipet só 1 vaníliás cukor Elkészítés:… Tovább »
Édestúró (sárgatúró) – A hagyományos húsvéti finomság
Sziasztok hoztam Nektek egy hagyományos húsvéti finomságot amit édes- vagy sárgatúróként emlegetnek attól függően melyik térségből jön az illető. Nem nehéz elkészíteni pár hozzávaló kell csak hozzá és nagyon finom 🙂 Hozzávalók: 0,5 liter tej 5 tojás, (1 dl tejhez – 1 tojás ha nagyobb adagban csinálnátok) 2 ekcukor csipet só 1 vaníliás cukor Elkészítés:… Tovább »

Sziasztok ismét! Remélem, tetszenek nektek a receptjeink, és ha esetleg van hozzá fűzni valótok, akkor írjátok meg nekünk, ha szeretnétek e-mailben is, melyik recept tetszik nektek, vagy esetleg nem. De szívesen várunk ötleteket is, hogyan dobjuk fel a honlapunkat!😁 És most lássuk is ezt a zabkekszet! ∼Hozzávalók: 3 csomag zabpehely (nem darált) 150…
Sziasztok Tovább erősíteném a nassolós vonalat, mára egy churros receptet hoztam Nektek. 🙂 Hozzávalók: Tésztához: 2,5 dl víz 2 tk eritrit egy csipet só 4 ek étolaj 130 g búzaliszt Bevonathoz: (opcionális) 110 g kristálycukor 2 tk fahéj Elkészítés: 1. Lábosban odatesszük a liszt kivételével az alapanyagokat, megvárjuk még felforr, majd a tűzről levéve hozzáadjuk…